AQUESTA SETMANA TENIM....Setmana del 12 DE SETEMBRE EN ENDAVANT
Dissabte 15 de setembre a les 23h.  Bo d'ajut: 2€

EL SONIDO DE VELDÁ ( salsa brava, cumbia i bugalú)

Prepara't pel "espeluque", en aquesta edició presentam  un Dj Set de luxe! Negra Puloy & Dj Malti i un convidat molt especial: Dj Crono de Afrocalipsis Estéreo Lázer.

Per vacilar no hi ha horari ni calendari, professió ni ofici, el més important son les ganes i en El Sonido de Veldá !
Ells i ella són els propietaris del gaudir!  
Puro Vacile Efectivo! 


Dissabte 16 de setembre a les 21.30h.  Guixeta inversa

CHUS NAVAJO (folk, rock i cançó d'autor)

El músic i cantautor madrileny Chus Navajo arriba a Barcelona amb la seva barreja de folk i rock clàssic, tancant la gira del seu primer disc. Serà una de les últimes oportunitats de veure-li en directe abans que a l'hivern deixi la carretera per endinsar-se en l'enregistrament del seu nou treball.

Chus presenta un repertori de lletres poètiques i senzilles que defensa en format acústic, amb guitarra, harmònica i una mica de percussió. També hi ha lloc en el seu directe per a petits homenatges, amb versions d'artistes com Calamaro, Loquillo o Dylan.

Des de setembre de 2016 ha estat presentant "Los Navajos" en una gira nacional que suma ja més de 30 concerts, tant en acústic com amb la seva banda de confiança. El disc compta amb deu cançons en què el músic mostra les seves credencials com a lletrista i cantautor.
Dissabte 16 de setembre a les 23.30h. Bo d'ajut: 3€ amb consumició

BOOTY RIOTS (Booty dance, twerk feminista, dancehall, dembow, afrobeats)

Tornem amb les sessions Booty Riots.
És un projecte q uneix el ball (booty dance) i la música (dancehall / afrobeat) per a crear festes MOLT Bailongues lliures d'actituds masclistes!Dijous 21 de setembre a les 21.30h. Bo d'ajut: 4€ 

STUDIO4 ( Rock-soul i rockabilly. Homenatge a Imelda May )

Studio4 band, formada per músics, professionals, amb origen a Barcelona.

Es presenta com a grup amb influències des del blues tradicional fins al so rockabilly dels anys 50. La seva proposta: un particular repertori amb clàssics del rock a l'estil mes swing, juntament amb un especial tribut a la gran Imelda May amb temes com "Johnny got a boom boom" o "Mayhem" .i una tria de tots els seus millors temes ...


Divendres 22 de setembre a partir de les 17.30h.  Entrada lliure

Dissabte 23 de setembre a partir de les 11h.   

BAM-CULTURA VIVA- MERCÈ (Fabra i Coats- Sant Andreu)

Aquesta Mercè el Koitton ens hem liat en construïr un espai de festa major diferent i marxem cap a la Fabra i Coats.
L’espai BAM – Cultura Viva ocuparà el recinte de la Fabra i Coats els propers dies 22 i 23 de setembre. Dins del programa Barcelona Acció Musical, l’espai Cultura Viva serà un punt de trobada i experimentació al voltant de la música en viu, altres economies de la cultura i les noves formes d’entendre la relació entre música i comunitats.
Un nou context de festa major que va més enllà del concepte de música en viu. Un lloc on obrir un diàleg entre músics i assistents, on presenciar processos creatius de codi obert, on oferir una experiència completa: les persones assistents són agents actius en tots els escenaris i les activitats que se succeiran.


tota la info i el programa aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada