AQUESTA SETMANA TENIM....Setmana del 15 de novembre EN ENDAVANTDijous 16 de novembre a les 21.30h. Guixeta inversa

CABEZAS SIN PIES NI HISTORIAS (teatre)

Actuació de Companyia de Teatre Claroscuro en l'obra: CABEZAS SIN PIES NI HISTORIAS. Una obra basada en 8 històries diferents, cadascú més extravagant que l'anterior.

En aquest esdeveniment es gaudeix del que anomenat Guixeta Inversa. Consisteix en gaudir de l'espectacle totalment gratis, i si consideres que ha valgut la pena pots donar un preu simbòlic als actors.


Divendres 17 de novembre a les 21.30h. Guixeta inversa

TROBADA D'ALMAUTORS 

Divendres podrem gaudir amb el Marcelo Valente, el Joan Gil Bardají, l'Araceli Ciria, en Jon Botas i Christian Torres!! Un concert íntim, proper i solidari, que ens farà vibrar amb totes les fibres del cos. No hi faltis!! 
Guixeta inversa i solidària.
Entre totes #FemArcàdia


Almautors: pl. de almautor / a, m. i f. [Del l. auctoribus animae]. 1. Terme per referir-se a aquelles persones que componen el pelatge inquiet de l'espècie humana, i que agraden d'alimentar l'ànima en benefici propi i dels altres, amb tendència a exposar el seu interior fent servir tota mena d'arts que conreen per després despistar el proïsme amb cançons i altres coses, guanyant sempre mil punts i l'aplaudiment de la veïna i del veí.  


Per segona vegada en menys d'un lustre tenim la sort de comptar amb cinc almautors reunits per oferir un concert únic, en favor del projecte cooperatiu i autogestionat de l'Escola Arcàdia. És una oportunitat irrepetible per gaudir de la música que porten. Música que prové de diferents racons (de l'ànima, és clar!).


Divendres 17 de novembre a les 23.30h. Bo d'ajut: 2€

EL SONIDO DE VELDÁ (salsa brava, cumbia i bugalú)

Prepara't per a la tremenda farra de divendres que, en aquesta edició presenta un Dj Set de Veldá: Negra Puloy & Dj Malti i un convidat molt especial: Dj Jordi Lion (Jordi Aizcorbe) que ens porta una maleta plena de sorpreses, totes en vinil!

Per el ball no hi ha horari ni calendari, professió o ofici, l'important són les ganes i a El Sonido de Veldá aquestes són les que sobren! 
Ja tu saps, així que prepara't perquè comença el compte enrere, recorda que l'aforament és limitat, arriba aviat per assegurar el teu lloc!

Pura sabrosuraaaa !!!!

Dissabte 18 de novembre a les 21.30h. Bo d'ajut: 5€ amb una consumició

PATANEMO'S LATIN BAND (Salsa)

Patanemo's Latin Band neix al Poblenou de Barcelona el gener del 2017 amb bones vibracions, moltes ganes i molt de sabor ... Els hi  agrada ballar...
Estàs preparat/da?
Aquesta nit escoltearàs en directe temes de Rubén Blades, Oscar d Leon, La 33, Héctor Lavoe, Willy Colon i més
Dissabte 18 de novembre a les 23.30h. Entrada lliure

DJ LUIS LeNUIT ( indie-pop i british-pop)

Luis LeNuit mensualment ens regala una de les seves sessions indies que ens fan recordar les nits del Nitsa i ens transporta als norantes en un sol toc als controls. 
Dilluns 20 de novembre a les 20.30h. Entrada lliure

RÀDIOK (gravació del programa de ràdio en directe i amb públic)

Programa de rádio en viu i amb públic. Temes culturals i d'actualitat sobre el barri i els seus projectes transformadors així com la resta de la ciutat.
Amb col.laboracions i seccions de la mà de La Ciutat Invisible, La Directa, cinema Zumzeig... entre altresDivendres 24 de novembre a les 21.30h. Bo d'ajut: 7€

DANIEL HIGIÉNICO (cançó d'autor)
Divendres 24 de novembre a les 23.30h. Bo d'ajut: 3€ amb consumició

TOP A TOP (ReggaeNights amb Rebelmadiaq Sound)

Tornen les Top a Top del Koitton Club amb uns convidats de luxe: el amics de Fire Warriors Sound un dels col·lectius més veterans i actius de Catalunya amb una selecció top sobre qualsevol gènere de la música jamaicana i una de les dub box més completes del territori.

Dissabte 25 de novembre a les 21.30h. Bo d'ajut: 7€

EL SOBRINO DEL DIABLO + MISTER RODRÍGUEZ ( cançó d'autor)

El Sobrino amb Mr Rodríguez presentaran el seu nou disc que han fet conjuntament  "El cerdo, el mono y el yeti"

Dissabte 25 de novembre a les 23.30h. Entrada lliure

DJ MAYFIELD+ THE FLYING CARPET ( soul, funk, R&B i Brazil)

Els vinils de música negra tornen a empoderar-se als controls del Koitton amb convidats estimats i de luxe: Dj Mayfield, aquesta ocasió acompanyat de The flying carpet!

Música exquisita per l'últim cap de setmana de mes.
Dimecres 29 de novembre a les 21.30h. Bo d'ajut: 4€

SONÍO NEGRO ( flamenc)

Sonío Negro presenten "Cántale a la Vida" és una reunió de diferents etapes i moments de la vida, traslladades a l'àmbit musical.

Amb gust però implacable, l'àlbum ens expressa, amb les seves 7 temes, sentiments que neixen i romanen, tot i els anys, a flor de pell.

L'Helena, l'Edgar, el Víctor i l'Andrea formen aquest quartet que explora el flamenc des de ben aprop.

Dijous 30 de novembre a les 21.30h. Entrada lliure
SANTERO Y LOS MUCHACHOS (Rock dels 50s, 60 i 70s des de València)

Rock reposat. Fusió generacional 50s, 60s, 70s, i vi de gran reserva amb paraigüets cocktelers. 
Llocs, platges, camins, sang i vivències, així és com es defineixen ells mateixos... suggerent, no?
Els haurem d'escoltar i a més amb entrada lliure, cap excusa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada