AQUESTA SETMANA TENIM....Setmana del 21 de maig EN ENDAVANT


Dimecres 23 de maig a les 21.30h. Guixeta inversa

COHESIONART (ONG Djumbai)

Quina relació tenen la música, pintura, fotografia, solidaritat i cooperació?

Vine a descobrir-ho!

Ludi Djama, nascuda a Guinea Bissau, és model, emprenedora, productora d'espectacles i activista per la defensa dels drets de la dona.

Mattia Carenini, Italià, és creador multimèdia, expert en fotografia analògica i desenvolupador de projectes d'innovació i cohesió social.

Nino Galissa - Griot, nascut a Guinea Bissau, és cantautor en llengua mandinga, Crioulo i Castellà entre d'altres, que viu entre Guinea Bissau i Barcelona.

Júlia Ventura, nascuda a Barcelona, ​​és una pintora que es mou entre el figuratiu i l'abstracte en una constant recerca de l'emoció a través del gest i el color

Joan Garcia de la Fuente és el coordinador de projectes amb impacte social, fotògraf, cooperant i cofundador de l'ONG Djumbai. 

Al final de l'espectacle tindrem un Photocall solidariDijous 24 de maig a les 21.30h. Bo d'ajut: 5€

FUNCOOL ( funk )

Funcool, són un quintet format per músics amb una llarga trajectoria professional que els ha portat a participar en diferents formacions de jazz, soul, funk i música electrònica.

Ells són els artífexs d'un projecte quallat de bones influències: James Brown, Parliament, Michael Jackson, Maceo Parker .. i un llarg etc ..
El resultat és Funcool, una curiosa i efectiva barreja entre el cool i el divertit, el exclusiu i el descarat, en el seu estil destaquen la genialitat d'un ritme hipnòtic i unes melodies extremadament ballables que converteixen la banda en una alternativa excepcional.


El seu repertori: versions conegudes i temes propis, tant vocals com instrumentals que inundaran l'aire de notes i ritmes davant els quals qualsevol públic caurà rendit.Divendres 25 de maig a les 21.30h. Guixeta inversa amb mínim de 3€

LANSBURY (indie-folk)

Lansbury son Berta Sagristà, Lucía Salvador i Ariadna Veas, tres noies de Barcelona que el 2014 es van juntar i van començar a fer música. 
La precarietat, el folk, les crisis existencials, les cantautores dels 70, les escriptores de best-sellers que a més resolen crims de nit, el sense sentit de tot en general i els acords menors són la gasolina del seu grup. 

Què podem dir: doncs que els hi encanta el drama.

Divendres 25 de maig a les 23.30h. Bo d'ajut: 3€


REBEL CULTURE SOUND (música negra)

El sound més negre de Sants ens ha preparat una sessionaka de soul, ska, rocksteady, boogaloo, funk i tota aquella música negra que tant ens agrada!

Dissabte 26 de maig a les 21.30h. Bo d'ajut: 5€

MOISES NO DUERME & LOS NOCTÁMBULOS (rock d'autor)

Moisés No Duerme aterra a Barcelona junt amb Los Noctámbulos per presentar el seu darrer treball: #Leve. Els acompanyarà a la presentació les projeccions el duet MJ'S Revue


Dissabte 26 de maig a les 23.30h. Bo d'ajut: 2€  

EL SONIDO DE VELDÁ (salsa brava, cumbia i bugalú)

El Sonido de Veldá TE LO TRAE SABROSO amb Negra Puloy & Dj Malti.
Des de Barranquilla arriba la Chiva Afrotropical amb tots els sons afrollatins: Salsa, Cumbia, Champeta, Latin & Guaguancó!
Sants ballant al so dels ritmes més calents i tropicals!
Puro ritmo y sabor!!!

Dilluns 28 de maig a les 20.30h. Entrada lliure

MOSTRA DE CINE INFAME (Comiat de la temporada)

Ja hem arribat, final de temporada de les mostres de Cinema Infame en el Koitton Club. .
Com tot final de temporada ens anem a acomiadar amb rock n' roll amb magnificència. 
Aquesta any gaudirem d'un clàssic enorme, Kiss contra els Fantasmes. On el Rock n' Roll, les aventures, l'acció i el terror convergeixen durant hora i mitja. 

És impossible no agafar-li afecte a aquesta cinta plagada de males actuacions (per part dels Kiss) i de baralles ridícules (per part dels Kiss) amb uns efectes especials lamentables i una banda sonora psicodèlica. Però això sí, molt entretinguda. Gaudirem d'aquesta cinta en la seva versió original subtitulada en castellà. Llarga vida al Rock n' Roll i al cinema cutre.  
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada